Anbefalinger

Anbefalinger

Hold nu op!


Jeg er helt blæst bagover af Zofias clairvoyance.


Det var spot on alt hvad hun fik igennem til mig fra guider, skytsengle og hvor hun får beskeder fra.

Zofia formidler beskederne på en meget rar og kærlig måde, så det er nemt at forstå og tage ind.


Virkelig brugbart ifht. næste skridt og hvad der vil være godt at gøre eller sætte fokus på, både på det private og arbejdsmæssigt.


Jeg kan varmt anbefale Zofia.


Christinna

Jeg henvendte mig til Zofia i en situation præget af krise og afmagt. Jeg havde behov for et større perspektiv, der kunne støtte mig i en meget svær stund.

Zofia mestrede, fra det øjeblik vi gik i gang,
at beskrive det nøjagtige følelsesmæssige tumult, jeg befandt mig i.

Hun løftede situationen op, så det gav bedre mening, indsigt, håb og mod.

Jeg følte mig genkendt og spejlet og sidder nu med en oplevelse af: *At jeg bedre forstår den vej, jeg pludselig befinder mig på". *Hvordan jeg skal håndtere den*. Med vis-heden om, at den fører mig til et bedre sted.

Jeg fik lindring til mit forpinte og bange hjerte
og sind.


Tak. 


Sanne

Helle

Jeg har været 2 gange hos Zofia, og min oplevelse har ikke været mindre end fantastisk begge gange.


Første gang jeg havde en tid hos Zofia var i forbindelse med et stort tab, og grundet af min sorg, ønskede jeg kontakt med dem jeg havde mistet.


Det jeg oplevede den dag, jeg var hos Zofia var hendes rolige og varme personlighed, som fik mig til at slappe fuldstændig af, og bare være nærværende i det der forgik. Hvilket jeg havde været nervøs for om jeg kunne, fordi skepsis og angst for ikke at opnå den kontakt, som jeg så inderligt havde brug for, fyldte meget.


 Den kontakt jeg oplevede var genkendelig og spot on i forhold til, det jeg havde brug for. Det var indsigt i og forståelse for, hvor jeg stod i mit liv, og en ro omkring hvor jeg skulle hen. Der blev med andre ord, sat ord på både noget kun dem jeg er tættest med kunne vide, og også noget jeg først selv blev opmærksom på, ved mit besøg hos Zofia.


Særlig den første gang jeg var hos Zofia, gik jeg ind af døren med tabt mod, manglende overbevisning om noget som helst gav mening. Da jeg gik fra Zofia igen have jeg både grædt og smilet på en befriende måde, fordi jeg følte mig mødt, set og mest af alt sammenført med dem, jeg savnede så inderligt.


Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal forbi Zofia til et møde med det, hun kan allerbedst, nemlig at hjælpe mig med at være i kontakt med det, der er aller inderst inde og derved troen på mig, og det der omgiver mig. Jeg er bare taknemmelig.


Maria